Ozan Tufan imzayı attı

Trabzonspor, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun maliyeti ve Hull City’e ödenecek bonservis bedeli de açıklandı.

Ozan Tufan imzayı attı

Bordo mavili ekibin yeni transferi Ozan Tufan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Köz, EURO 2024'te Çekya’yı yenerek son 16 takım arasına giren A Milli takımımızı kutlayarak, “Milli Takımımızın başarısından gurur duyduk, daha büyük hedeflere ilerleyeceğine inanıyorum. Bu vesileyle, Milli takımlarımızın bütün kategorilerinde oynayan Ozan Tufan kardeşimize ‘hoş geldin’ diyoruz. Ozan, dünyanın en büyük şehir takımına geldiğini biliyor. Burada çok başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

“TAKIMIMIZA KATKI YAPMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Takımımıza katkı yapmak için heyecanlandığını ifade eden Ozan Tufan ise şunları söyledi:

“Öncelikle Ertuğrul Doğan Başkanımıza ve Abdullah Avcı hocama ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Trabzon’a gelişimde taraftarımızın yaptığı karşılama da beni çok mutlu etti. Trabzonspor’un hedeflediği yönde başarıya gideceğine inanıyorum ve ben de en iyi şekilde, en iyi performansımla katkı vermeye çalışacağım. Şimdiden çok heyecanlıyım, bir an önce başlamak istiyorum.”

Hull City’den transfer edilen Ozan Tufan, Trabzonspor’da 11 numaralı formayı giyecek.

ozan-tufan-imzayi-atti.jpeg

MAAŞI VE BONSERVİS BEDELİ AÇIKLANDI

Trabzonspor, Ozan Tufan transferi için Hull City'e 2 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı.

Yapılan anlaşmaya göre, futbolcuya 2024-2025 futbol sezonunda 46 milyon 37 bin 500, 2025-2026 futbol sezonunda 51 milyon 75 bin, 2026-2027 futbol sezonunda 56 milyon 112 bin 500 lira garanti ücret ödenecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.