Palut: Agresif futbolcu olsun

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, forvet transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Erken transferleri çok önemli olduğunun altını çizerken, forvet transferinde ise çok gol atan oyuncu istediğini kaydetti.

Palut: Agresif futbolcu olsun

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, forvet transferi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Erken transferleri çok önemli olduğunun altını çizerken, forvet transferinde ise çok gol atan oyuncu istediğini kaydetti.

"ERKEN VE DOĞRU TRANSFERLER ÇOK ÖNEMLİ"

Erzurum'daki kampta, milli takıma giden oyuncular da döndükten sonra taktik antrenmanları tam kadro yapacaklarını vurgulayan Palut, şöyle devam etti: "Erken ve doğru transferler çok önemli. Geçen sene bunun çarpıcı örneğini Trabzonspor'da gördük. Kampta bir kaç eksiğimiz olacak. Bunun üzerine Avrupa maçları oynayacağız. İnşallah orada da başarılı oluruz. Avrupa maçlarındaki hedeflerimizden öte takımın yol alması, teknik ve taktik olarak birlikte hareket edebilmeyi öğrenebilmemiz anlamında bizim için avantaj olacak. Yine güzel bir sezon geçirmek istiyoruz."

konyaspor-002.jpg

"ÇOK GOL ATACAK OYUNCU İSTİYORUM"

Palut, yeni sezon için bir forvet oyuncusu almayı düşündüklerini aktardı.

Oyun tarzı agresif olan oyuncularla çalışmak istediğine değinen Palut, "Takım savunmasına katkı yapabilen, defans arkasına koşular yapan, rakiple girdiği ikili mücadelelerde teslim olmayacak, bunun yanında da atabildiği kadar çok gol atacak oyuncu istiyorum. Diğer 10 oyuncu topu getirsin, 11'inci oyuncu da topu içeriye atsın, böyle bir profil aramıyoruz." ifadelerini kullandı.

2.jpg

“EN İYİSİNİ YAPIP TURU GEÇMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

BATE Borisov maçlarının Konya’da oynanacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Palut, “Sonuçta deplasmana gitmeyeceğiz, mevsim değişikliğine maruz kalamayacağız, rakibimizin hep alışık olduğu saha ve seyirci olmayacak. Bunlardan avantaj sağlamazsak futbol adına yanlış konuşmuş oluruz. Bunun bizim avantajlarımızken, rakibimizin de yakın zamandaki Avrupa tecrübeleri ve ligin hemen hemen ortalarında olmaları, ritimli olmaları da onlar adına avantaj olacak. Biz bir şekilde en iyisini yapıp turu geçmeye çalışacağız” dedi.

“ÜLKEMİZİ AVRUPA’DA ÇOK İYİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

İlk defa Avrupa’da mücadele edeceği için kendisi adına bir heyecan olduğunu ama ligin her zaman çok önemli olduğunu kaydeden Palut, “Ben lige inanılmaz önem veriyorum. Çünkü Avrupa’ya giden kapı da yol da ligden geçiyor. Konya’nın Avrupa’ya gidecek olmasının heyecanını beraber yaşıyorum. Ülkemizi Avrupa’da çok iyi temsil etmek istiyoruz. Gruplara kadar ilerlemek istiyoruz. Kendi adıma da yeni bir deneyim olacak. Şu anda onun heyecanı beni sardı mı? Hayır. Mutlaka o arenaya çıktığımız zaman farklı duygular içerisine gireceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.