İlhan Palut: Başakşehir karşısında biz daha etkiliydik

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir karşısında çok iyi oynadıklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

İlhan Palut: Başakşehir karşısında biz daha etkiliydik

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Başakşehir maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam Başakşehir karşısında etkili olduklarını ve sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

“BİZ DAHA ETKİLİYDİK”

Palut, ikinci yarı daha agresif bir oyun oynadıklarını söyledi. Genç teknik adam, “Aslında ilk yarı sahada dengeli bir oyun gözüktü. Top dönem dönem Başakşehir takımındaydı dönem dönem bizdeydi. Bu topa sahip olmayı rakip ceza saha etkinliğe dönüştürmede ilk yarı buyunca biz daha etkiliydik Başakşehir takımına göre. Biraz oyun geneli dengeli ama ceza sahası girişimleri daha çok bizim lehimize olduğu yarıda son dakika da konsantrasyon eksikliği diyelim. Bir gol yedik ve devre arasına 1-0 mağlup girdik. Tabii ki bu bizim adımıza kötü oynamadığımız bir ilk yarı demoroleji ediciydi. Ama soyunma odasında hep beraber toparlandık. Oyunda bir şey olmadığını ama şansız bir gol yediğimizi kendimizi psikolojik aşağıya düşürmememizin gerektiğini oyuncularımla beraber konuşup ikinci yarıya başladık. İkinci devrede ise rakibi biraz daha önde karşılayan daha agresiflik seviyesini daha da arttıran Konyaspor takımı vardı sahada ve çok güzel bir dakikada beraberliği yakaladık. Bu güzel oyunu tüm zamana yaydık. Başakşehir'e fırsat vermedik ve şık bir golle sahadan galibiyetle ayrıldık” diye konuştu.

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

Konyaspor olarak sezon boyunca mücadelelerinin devam edeceğini belirterek “Her maç kazanamayabiliriz ama mücadelemiz devam ediyor. Oyuncularım karakter olarak birbirilerini tamamlayan oyuncular. Antrenmanda tüm gayretlerini veren oyuncular. Futbolda her şey var. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

“ADANA DEMİR’İN ZAMANA İHTİYACI VAR”

Genç teknik adam Adana Demirspor’un iyi bir takım olduğunu ve zamana ihtiyacının olduğunu söyledi. Kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirten Palut “Adana Demirspor istediği gibi başlayamadı. İyi bir kadrosu olan bir takım. Zamana ihtiyacı olan bir takım. Oyuncularımdan beklentim. Takımları için mücadelelerine devam etmeleri. Endri'nin golü gerçekten çok güzel. Ama Sokol’un golü bizim yapmak istediğimiz plandı. Bizim sahadaki en büyük gücümüz takım oyunu disiplinimiz ve mücadelemiz. Taraftarımızla ilk kez bir maç oynama şansına sahip oldum. Onu da kazandığımız için hem onlar adına hem kendim adına mutluyum" dedi.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.