Palut Kadıköy’de zafer peşinde!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, teknik adamlık kariyerinde Göztepe ve yeşil-beyazlılar ile olmak üzere toplam 5 kez Fenerbahçe'ye rakip oldu.

Palut Kadıköy’de zafer peşinde!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugüne kadar kariyerinde iki takımla Fenerbahçe'ye rakip oldu. Palut, ilk olarak Göztepe’yi çalıştırırken, 30 Kasım 2019 yılında Süper Lig'de oynanan maçta sarı-lacivertliler ile karşılaştı. Başarılı teknik adam, Konyaspor ile ise ligde ilk kez 8 Mart 2021 yılında Fener'in karşısına çıktı.

Palut, kariyerinde Göztepe ve Konyaspor ile Fenerbahçe'ye karşı 5 maç yaptı. Söz konusu müsabakalarda genç teknik adamın öğrencileri 1 kez sahadan galip ayrılırken, 3 defa da rakibine mağlup oldu. 1 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı.

konyaspor-004.jpg

Palut, Göztepe’yi çalıştırırken, sarı-lacivertliler ile 3 maç yaptı ve 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Genç teknik adamın öğrencileri bu maçlarda 5 gol atarken, 7 gole engel olamadı.

Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde Fenerbahçe ile daha önce 2 kez karşılaştı. Yeşil-beyazlılar, söz konusu maçlarda 1 defa galip gelirken, 1 kez de mağlup oldu. 45 yaşındaki hocanın öğrencileri bu maçlarda rakip filelere 2 gol atarken, kalelerinde 4 gol gördü.

konyaspor-006.jpg

Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanan İlhan Palut, 20 Mart Pazar günü İstanbul'da oynanacak olan rövanşı maçını da kazanarak hem ligdeki konumunu korumak hem de kariyerinde ilk kez rakibi karşısında üst üste 2. zaferini yaşamak istiyor. Öte yandan 45 yaşındaki teknik adam sahadan galibiyetle ayrılması durumunda Kadıköy’de ilk 3 puanını almış olacak.

Haber Dairesi-Kazım Özçelik

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.