Palut ve Yanal 3. kez rakip olacak

Sezonun son karşılaşmasında Konyaspor-Antalyaspor maçı iki takımın teknik adamlarının da rekabetine sahne olacak.

Palut ve Yanal 3. kez rakip olacak

Sezonun son karşılaşması olan Konyaspor-Antalyaspor maçı iki takımın teknik adamlarının da rekabetine sahne olacak. İlhan Palut ve Ersun Yanal  daha önce iki kez birbirlerine rakip oldu. İlk kez 2019-2020 sezonunda karşı karşıya gelen iki teknik adam o maçta birbirlerine karşı üstünlük kuramamışlardı. O dönemde İlhan Palut Göztepe’yi çalıştırırken, Ersun Yanal Fenerbahçe’nin başında bulunuyordu. İzmir’de oynanan o karşılaşma 2-2 berabere tamamlanmıştı.

Palut ve Yanal ikinci karşılaşmalarını 2020-2021 sezonunda yaşadı. Palut, Göztepe’nin başında bulunurken, Yanal Antalyaspor’un başında sahaya çıktı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmayı Ersun Yanal 1-0 kazandı. İki teknik adam 15 Mayıs Cumartesi günü Antalya’da 3’üncü kez birbirlerine rakip olacak.

ANTALYASPOR’A 5. KEZ RAKİP OLACAK

Öte yandan Konyaspor, Teknik Direktörü İlhan Palut Antalyaspor’a karşı 5.kez rakip olacak. Genç teknik adam daha önce Antalyaspor ile iki kez Süper Lig ve iki kez de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 4 kez karşılaştı. Palut bu maçlarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Süper Lig’deki maçlarda genç teknik adam ilk maçında rakibini 3-0 mağlup ederken, ikinci maçında 1-0 yenildi. Türkiye kupasında ise ilk 16’da Antalyaspor’a rakip olan Palut o karşılaşmayı 4-3 kaybederken, ikinci kez kupada karşılaştığı rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.