Palut’tan Abdülkerim açıklaması! Kalmasını istiyorum

Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakçı transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İlhan Palut, yaptığı açıklamada Abdülkerim Bardakçı için net ifadeler kullandı.

Palut’tan Abdülkerim açıklaması! Kalmasını istiyorum

Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakcı transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İlhan Palut, yaptığı açıklamada Abdülkerim Bardakçı için net ifadeler kullandı.

PALUT'TAN ABDÜLKERİM BARDAKCI AÇIKLAMASI

Süper ligi 3. bitirerek Avrupa bileti alan Konyaspor'un başarılı teknik adamı İlhan Palut, transfer sürecine dair önemli sözler söyledi.  Lig Radyo’nun sorularını yanıtlayan Palut yaptığı açıklamada, "Yönetime Abdülkerim Bardakçı'nın takımda kalmasını istediğimi söyledim. Kim istemez bu oyuncuyla devam etmeyi? Oyuncuların da bir kariyer planlaması vardır, onların da amaçları hedefleri var. Yönetimin transfer görüşmeleri olduğunu biliyorum. İlhan Palut açısından iki plan var. Bir Abdülkerim'li plan bir de Abdülkerim'siz plan var. Ben de taraftarlar gibi süreci takip ediyorum" ifadelerini kullandı.

ABDÜLKERİM İÇİN TRANSFER SAVAŞI

Gösterdiği performansla Süper Lig devlerinin radarına giren Abdülkerim Bardakçı, sezona adeta damga vurdu. Lig devam ederken 4 Büyüklerle adı anılmaya başlayan Abdülkerim için sezonun sona ermesinin ardından adeta transfer savaşları başladı. Şimdi gözler Konyaspor yönetiminde.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.