Palut’tan, Altay maçı öncesi önemli açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Altay maçının hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam yapılacak olan transferleri kendisinin de beklediğini söyledi.

Palut’tan, Altay maçı öncesi önemli açıklamalar!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Altay maçının hazırlıkları öncesinde basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, karakterli bir oyuncu grubuyla çalıştığını belirterek “Çok karakterli bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. Forma rekabeti olmasına rağmen birbirlerini destekliyorlar. Oynayan arkadaşlarının moral olarak pozitif olmasını sağlıyorlar. Buda takım için önemli” diye konuştu.

“TRANSFERLERİ BENDE BEKLİYORUM”

Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu, yapılacak olan transferleri kendisinin de beklediğini söyledi. En kısa sürde transferlerin bitirilmesinin gerektiğini kaydeden Palut “Ben de transfer bekliyorum. En az 1, ideal olarak 2 oyuncu almak istiyoruz. Anlaşmaya yakın olduğumuz oyuncular var. Transfer döneminin bitimine kadar sonuçlanacağını düşünüyorum” dedi.

“ÇOK ÇEKİŞMELİ MAÇ OLACAK”

Ligin 4.haftasında oynayacakları Altay maçının çok çekişmeli geçeceğini kaydeden Teknik direktörü İlhan Palut “ Rakibimiz Altay’ın ligde çok iyi mücadele ettiğini çok net bir şekilde görebiliriz. Fenerbahçe maçını saymazsak iyi bir başlangıç yaptılar. Her iki takım içinde çok çekişmeli bir maç olacak. Sahamızda taraftarımızın desteği ile kendi oyunumuzu oynayıp kazanmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Taraftara da Başakşehir maçındaki sevgisine teşekkür eden Palut “ Başakşehir maçının ardından taraftarımız teveccüh gösterdi. Tribüne çağırdı. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Taraftarımız, takımını yüksekte görmek istiyor, biz de iddialı olmayı seven insanlarız” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.