Palut’un duygusal mücadelesinde geri sayım

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Cumartesi akşamı kendisi için çok özel bir maça çıkacak. Memleketinin takımına rakip olduğu son iki maçı 3-1’lik skorla kazanan Palut’un bu maçta da aynı skoru yakalayıp yakalamayacağı merak ediliyor.

Palut’un duygusal mücadelesinde geri sayım

Süper Lig’in 6. Haftasında yarın akşam Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda Hatayspor’u konuk edecek Yeşil Beyazlı takımda teknik direktör İlhan Palut, futbolculuk kariyerine başladığı ve çeşitli kademelerinde görev aldığı memleketinin takımına rakip olacak.

Son yıllardaki başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Reyhanlı doğumlu İlhan Palut, yıllarca formasını giydiği, daha sonra çalıştırıp 2. Lig şampiyonluğu yaşattığı ve play-off finalini kaybettiği Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

İlk teknik direktörlük deneyimini Hatayspor’da yaşayan İlhan Palut, Kırmızı beyazlı Akdeniz temsilcisine karşı 3 kez rakip oldu. 45 yaşındaki teknik adam, söz konusu karşılaşmalardan son 2’sini 3-1’lik skorlarla alırken, 1 karşılaşmadan beraberlikle ayrılmıştı.

Yeşil Beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısının son 2 maçı da 3-1 kazanmasına plaka benzetmesi yapanlar, sosyal medyada konuyu dile getirdiler.

1-006.jpg

KONYASPOR-HATAYSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konyaspor ile Hatayspor arasında oynanacak karşılaşma 10 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de başlayacak.

KONYASPOR-HATAYSPOR MAÇI NEREDE?

Konyaspor, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu zeminindeki çalışmalar nedeniyle Hatayspor’u Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.

KONYASPOR-HATAYSPOR MAÇI HAKEMİ KİM?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in 6. Haftasında oynanacak hakemleri açıkladı. Konyaspor-Hatayspor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Can Cengiz.

KONYASPOR - HATAYSPOR MAÇI VAR HAKEMİ KİM?

TFF, Konyaspor ile Hatayspor’un karşılaşacağı Süper Lig 6. Hafta maçının VAR hakemini henüz açıklamadı. TFF’nin VAR ve AVAR hakemlerini açıklaması bekleniyor.

KONYASPOR-HATAYSPOR MAÇININ BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Konyaspor-Hatayspor maç biletlerinin satışı devam ediyor.

Konyaspor-Hatayspor maçı bilet fiyatları şöyle:

Batı alt (tüm bloklar) 200 TL

Batı üst (tüm bloklar) 200 TL

Doğu alt (tüm bloklar) 150 TL

Doğu üst (tüm bloklar) 150 TL

Kale arkaları alt (tüm bloklar) 75 TL

Kale arkaları üst (tüm bloklar) 75 TL

Misafir tribünü 95 TL

KONYASPOR-HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA? (KONYASPOR - HATAYSPOR CANLI ANLATIM)

Konyaspor - Hatayspor maçı beIN Sports 1 tarafından canlı olarak yayınlanacak. Bunun dışında Haber Dairesi’ni ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerinden tam zamanında haberdar olabilir, karşılaşmanın canlı anlatımını takip edebilirsiniz. Ayrıca iOS ve Android marketlerden Haber Dairesi uygulamasını indirip bildirimleri açabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.