Palut’un en büyük silahı Cikalleshi!

Süper Lig'de yarın Başakşehir’i ağırlayacak olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut, bu mücadelenin 11'ini büyük ölçüde netleştirirken, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen antrenmanı ziyaret etti.

Palut’un en büyük silahı Cikalleshi!

Konyaspor’da teknik heyet Başakşehir maçı planlarını hazırladı. Sezonun ilk karşılaşmasında Sivasspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlı ekipte tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu.

Teknik direktör İlhan Palut, Başakşehir maçının son çalışmasını bugün yaptırırken oyuncularından topun tamamen kontrollerinde olmasını ve oyunu takımının yönlendirmesini istedi. Palut ayrıca önde baskı ile kaybedilen topların çabuk geri kazanılması ve kontratak yenmemesi için de çalışmalar yaptırırken futbolculardan özellikle uzaktan daha fazla şut çekilmesini de istediği kaydedildi. Öte yandan Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, bugün gerçekleştirilen antrenmanı izlerken, takıma Başakşehir maçında başarılar diledi.

sd.jpg

CİKALLESHİ İLE GOL ARAYACAK

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut Başakşehir karşısında da gol silahı olarak Sokol Cikalleshi’yi kullanacak.

Başakşehir karşısında oyuncularından mutlaka topa daha çok sahip olmalarını isteyen genç teknik adam, ortadan saldırmalarını, sürekli kısa pas yapmalarını ve sık sık Sokol Cikalleshi’yi ön tarafta buluşturacak defans arkasına toplar atılmasını istedi. Genç teknik adam takıma yeni katılan Demokratik Kongolu M’Poku’ya da orta saha ile forvet bağlantısını kurmasını ve özellikle Cikalleshi’yi bol bol topla buluşturmasını istediği belirtildi.

Öte yandan yeşil-beyazlı takımın muhtemel 11'i ise şöyle: Sehic, Skubic, Ahmet Yılmaz Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Guilherme, Soner Dikmen, Hadziahmetovic, Çekici, Serdar Gürler, Mpoku, Cikalleshi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.