Palut’un gizli silahı Serdar Gürler

Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut’un Çaykur Rizespor maçındaki gizli silahı Serdar Gürler olacak. Ligde 3 asist ve 2 golle takımına katkı sağlayan yıldız oyuncu, Karadeniz ekibine karşı da hem atıp hem de attırmanın uğraşını verecek.

Palut’un gizli silahı Serdar Gürler

Süper Lig’in 13’üncü haftasında sahasında Çaykur Rizespor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Zirve yarışının içinde olabilmek için bu maçı kayıpsız geçmek zorunda olan yeşil-beyazlılarda moraller yüksek. Antrenmanlarda oyuncularını sık sık uyaran İlhan Palut, bir yandan da Karadeniz ekibine karşı taktiksel stratejiler geliştiriyor.

ilhan-palut.jpg

KİLİT ADAM SERDAR GÜRLER

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Plaut, Çaykur Rizespor karşılaşmasında Serdar Gürler’i olabildiğince etkin kullanmanın hesaplarını yapıyor. Aldığı toplarla kanatlarda hareketliliği sağlayacak olan 30 yaşındaki futbolcu, zaman zaman içeri kat ederek de golü koklayacak. Ancak Serdar Gürler’in asıl görevi takımın golcüsü Sokol Cikalleshi’yi beslemek.

Süper Lig’de geride kalan 12 maçın hepsinde süre alan 3 asist ve 2 gol atarak takımına önemli katkılar sağlayan tecrübeli oyuncunun bu özelliği Çaykur Rizespor’a karşı da en büyük koz olacak.

Oyun içinde sık sık yer değişikliği yapacak olan yıldız oyuncunun, gerek sağlı sollu ortalarla gerekse defans arasına vereceği paslarla hem rakibin direncini kıracak hem de Sokol Cikalleshi’ye gollük servisler sunacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum