Palut’un imha planı hazır

Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

Palut’un imha planı hazır

Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut tüm planlarını galibiyet üzerine kuruyor.

Bu doğrultuda Rizespor'un güçlü ve zayıf yönlerini öğrencilerine ezberleten genç çalıştırıcı, zaferin şifresini de belirledi. Başarılı hoca, maçın başında bulacakları golle öne geçmeleri halinde 3 puanı alacaklarına inanıyor. Palut, ilk düdükten itibaren şok pres, önde baskı ve erken skor istiyor.

Genç teknik adamın öğrencilerine antrenmanlarda her maçın kritik olduğunu hatırlatarak “ Önümüzde zorlu maçlar var hepsi bir birinden kritik maçlar. Çaykur Rizespor maçı da bunlardan birisi. İlk yarıda işi bitirelim. Kısa sürede skoru alıp, rakibin direncini kıralım. Erken gol bulursak, işimizi kolaylaştırır” dediği kaydedildi.

konyaspor-001.jpg

KONYASPOR TAKTİK ÇALIŞTI

Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Konyaspor hazırlıklarını bugün yaptığı taktik antrenmanı ile sürdürdü.

Konya Büyükşehir Stadyumu’nda teknik direktör İlhan Palut yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleşen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Çaykur Rizespor maçının provasını gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda teknik, taktik ve çift kale maç yaptı.

Yarın son çalışmasını yapacak olan Konyaspor, daha sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

konyaspor.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.