PFDK kararlarında Konyaspor sürprizi

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Sezon başından buyana Konyaspor’a ceza kesen kuruldan bu kez şaşırtan bir karar çıktı.

PFDK kararlarında Konyaspor sürprizi

PFDK’nın bugünkü toplantısında alınan kararlar TFF’nin internet sitesinden yayınlandı.

Konyaspor – Beşiktaş maçı sonrası yapılan açıklamalar nedeniyle hem Konyaspor Kulübü hem de basın sözcüsü Mahmut Güzel PFDK'ya sevk edilmişti.

PFDK BU KEZ CEZA KESMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu’nun sitesinde yayınlanan PFDK kararlarında Konyaspor ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

“TÜMOSAN KONYASPOR Kulübü hakkında, 03.10.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan beyanlarda yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

TÜMOSAN KONYASPOR Kulübü idarecisi MAHMUT GÜZEL hakkında, 03.10.2023 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan beyanlarında yer alan Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki açıklamaları nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA karar verilmiştir.

ALİ KOÇ’A 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ

PFDK Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ise katılmış olduğu TV programında sarf ettiği beyanlarında yer alan sportmenliğe aykırı hareketi, Hakem ve Diğer Müsabaka Görevlileri Hakkındaki Açıklamaları nedeniyle 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 210 bin lira para cezası verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.