Polis coşkulu taraftarı hem tebrik etti hem de uyardı

Manisa’da polis ekipleri şampiyonluğu kutlamak isteyen Beşiktaş taraftarlarını hem tebrik etti hem de koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması konusunda uyardı.

Polis coşkulu taraftarı hem tebrik etti hem de uyardı

Süper Lig’inde 42. ve son haftasında deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu 84 puanla lider tamamlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Manisa’daki Beşiktaş taraftarları ise koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlamalarına rağmen caddelerde şampiyonluğu kutlamak istedi. Özellikle ara sokaklarda toplanan kalabalık taraftar grubu polis ekipleri tarafından megafonla uyarılarak evlerine dağılmaları istendi.

Coşkulu taraftar grubunu hem tebrik eden polis ekipleri hem de korona virüs salgınını hatırlatarak taraftarlardan evlerine dağılmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bazı taraftarlar koronavirüs tehlikesini hiçe sayarak kalabalık gruplar halinde kutlama yaptı. Ana cadde ve ara sokaklarda sürekli olarak devriye gezen ekipler uyarılara kulak asmayan vatandaşlara da cezai işlem uyguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.