Potada son randevu

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol sezonun son karşılaşmasını yarın deplasmanda Finalspor ile yapacak.

Potada son randevu

Basketbol  Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol sezonun son karşılaşmasını yarın deplasmanda Finalspor ile yapacak. Bu zorlu mücadelenin hazırlıklarının Konya etabını tamamlayarak Bursa’ya giden Yeşil-Beyazlı takım bugün maçın oynanacağı salonda çalışmasını yapacak.

Antrenör Cengiz Karadağ nezaretinde gerçekleşecek olan çalışmanın taktik ağırlıklı geçeceği ifade edildi.

Antrenmanın ardından kampa girecek olan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol maç saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan Yeşil-Beyazlılarda Samsunspor maçında sakatlanan Dusan Cantekin ve sakatlığı süren Cengiz Aydın Ergen’in bu maçta yerlerini alamayacaklar.

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ligin son karşılaşması olan Finalspor maçını kayıpsız geçerek Play-Off’lara moralli girmek istiyor. Sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini ifade eden Yeşil-Beyazlı takımın antrenörü Cengiz Karadağ “ Ligin son maçını Finalspor ile yapacağız. Hedefimiz bu maçı kazanarak Play-Off’lara moralli girmek. Play-Off”ta  ise başarılı maçlar çıkartarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.