Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına mesaj

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, ilk mesajını taraftara verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çalımbay: “Taraftarımız merak etmesin, Beşiktaş kendi evlatlarına emanet” dedi.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş taraftarına mesaj

Beşiktaş’ta ikinci Rıza Çalımbay dönemi resmen başladı. Bugün takımla ilk antrenmanına çıkan deneyimli teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftara net mesaj verdi.

Rıza Çalımbay'ın açıklaması şu şekilde:

"Beni bilen bilir, Spor hayatımda iki motto vardır. Birincisi... Beşiktaş varsa gerisi teferruattır. İkincisi... Taraftar 12. değil, birinci adamdır. Buraya çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye gelmiş bir teknik adam değilim. Zira çocukluk hayallerimi yıllar önce bu kutsal forma altında gerçekleştirdim.

Şimdi çocukluk değil, Teknik Direktörlük hayallerimi gerçekleştirmek için buradayım. Birincisi... Beni ben yapan Beşiktaş'ıma hizmet etmek... İkincisi... Birinci adamın desteğini hep arkamda hissetmek...

Bunlar için verebileceğim tek bir söz var. En iyi bildiğim şeyi yapacak, çok çalışacağım. Gerekirse Atom Karınca olacağım. Beşiktaşım'a, Büyük Taraftarına layık olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım. Bunca yıllık deneyim ve beni Rıza Çalımbay yapan bu büyük camiaya duyduğum aşk, beni bir kez daha Beşiktaş efsanesi yapacaktır, eminim...

Taraftarımız merak etmesin; Beşiktaş kendi evlatlarına emanet..."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.