Rıza Çalımbay’dan iddialı açıklama: 50 kupa kaldırırım

En son Sivasspor’u çalıştıran ve şu an boşta olan teknik direktör Rıza Çalımbay iddialı açıklamaları ile gündemde. Beşiktaş'ta çalışması halinde şampiyonluklar kazanacağını savunan Çalımbay, “Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım.” dedi.

Rıza Çalımbay’dan iddialı açıklama: 50 kupa kaldırırım

Beşiktaş'ın efsane kaptanlarından Rıza Çalımbay, Spor Arena'ya özel açıklamalar yaptı.

Son olarak Sivasspor'u çalıştıran teknik direktör Çalımbay, Süper Lig ekiplerinden, Suudi Arabistan ve İran'dan gelen teklifleri reddettiğini söyledi. Adının geçtiği Beşiktaş teknik direktörlüğü konusunda da iddialı açıklamalarda bulundu.

BEŞİKTAŞ'TAN BİR TALEP OLMADI

Beşiktaş'tan kendisine herhangi bir teklif gelmediğini ifade eden Çalımbay, "Lugano maçı atmosferinde bunlar konuşulmazdı. Süreçte Gaziantep FK, Kayserispor, Samsunspor ve Pendikspor'la görüşmeler oldu. Bazılarını sezon başı olsaydı alabilirdim, mesela Samsunspor. Gitmediğim yerlerde bana göre ters olan şeyler oldu. Pendik'e 'Beşiktaş'ı bekleyeceğim' dedim. O yüzden gitmedim. Olur olmaz sorun yoktu ama öyle bir karar aldım." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA 50 KUPA KALDIRIRIM"

Beşiktaş'ta çalışması halinde şampiyonluklar kazanacağını iddia eden Çalımbay, "Beşiktaş'ta çalışsam 50 kupa kaldırırım. Sivas'ı Avrupa'ya götürmüşüm, Türkiye'ye puanlar kazandırmışım. Türkiye Kupası'nı da aldık. Tarihinde olmayan şeyler. Onları başaran bir kişi daha iyi kadrolarla, imkanlarla daha büyüğünü başarabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.