Rize'de 6 puanlık maç! Konyaspor 3 haftalık galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Süper Lig’de son 3 haftadır galibiyet alamayan Konyaspor, Rize deplasmanında 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Rize'de 6 puanlık maç! Konyaspor 3 haftalık galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Süper Lig'in 36.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Konyaspor, galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ligde en son galibiyetini 32.haftada Erzurumspor karşısında 2-1’lik skorla alan Yeşil-Beyazlılar o haftadan sonra oynadığı üç karşılaşmadan da galibiyetle ayrılamadı. Erzurumspor’u 2-1’lik skorla geçen Konyaspor, kendi sahasında konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kalırken, Sivasspor deplasmanında rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Yeşil beyazlılar son olarak Kayserispro ile sahasında golsüz berabere kaldı. 

Konyaspor’da sakatlıkları süren Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic , Artem Kravets  ile Ahmet Çalık’ın Rize deplasmanında forma giyemeyeceği öğrenildi. Ligde 41 puanla 12’nci sırada yer alan Yeşil-Beyazlı takım bugün öğleden sonra özel uçakla Rize’ye giderek kampa girecek.

Öte yandan ev sahibi Çaykur Rizespor 39 puanla 13'üncü sırada bulunuyor. Küme düşme hattının 6 puan uzağında bulunan Rize ekibi, kalan haftalarda korkulu rüya görmemek için bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Çaykur Rizespor'da sarı kart cezalısı olan Yasin Pehlivan bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.