Rize’de amatör futbolcu hayatını kaybetti

BAL Ligi ekiplerinden Rize Özel İdarespor’un takım kaptanı Fatih Kaan Arıman, Karaciğer enfeksiyonuna bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 29 yaşındaki genç futbolcunun cenazesi bugün toprağa verildi.

Rize’de amatör futbolcu hayatını kaybetti

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Rize Özel İdarespor'un kaptanı Fatih Kaan Arıman, memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Arıman için Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra takım arkadaşları katıldı.

Futbolcunun cenazesi, kılınan namazın ardından Camidağı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Arıman, deplasmanda Kars 36 Spor ile 4 Şubat'ta oynanan karşılaşma sonrasında karaciğer enfeksiyonu teşhisiyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Üç gün önce ambulans uçakla İstanbul'daki Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edilen 29 yaşındaki futbolcu, dün hayatını kaybetmişti.

rizede-amator-futbolcu-hayatini-kaybetti.jpg

KONYA’DAN TAZİYE MESAJI

Konya Amatör Kulüpler Federasyonu da genç futbolcunun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı. Evli ve 2 çocuk babası Arıman’a Allah'tan rahmet; kederli ailesi ile tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dilendi.

rizede-amator-futbolcu-hayatini-kaybettiv.jpg

HASTA OLMASINA RAĞMEN MAÇA ÇIKMIŞ

Fatih Kaan Arıman’ın hasta olmasına rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için hastanede serum taktırıp ağrı kesicilerle Kars’taki maçta 90 dakika boyunca sahada kaldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.