Ronaldo’nun lisansı Konyaspor'un kararına bağlı

Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımı, yeni transferi Ronaldo’ya lisans çıkarabilmek için en az bir yabancı oyuncusunun sözleşmesini feshetmek zorunda. Al-Nassr’ın gözden çıkardığı Jaloliddin Masharipov’a Konyaspor’un talip olduğu iddia ediliyor.

Ronaldo’nun lisansı Konyaspor'un kararına bağlı

Ronaldo, yeni takımında lisansının çıkması için Konyaspor'un kararını bekliyor.

Fotospor’un haberine göre; Cristiano Ronaldo'ya lisans çıkarabilmek için en az bir yabancı oyuncusunun sözleşmesini feshetmek zorunda olan Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında gözden çıkarılan oyuncu Jaloliddin Masharipov. Özbek oyuncuya talip olan takımlardan biri de Konyaspor.

jaloliddin-masharipov.jpeg

Celaleddin Masharipov için Suudi ekibiyle görüşmelerde olan Konyaspor'un oyuncuyu bonservis bedeli olmadan transfer etmek istediği iddia ediliyor.

Haberde açıklamalarına yer verilen bir Al-Nassr yetkilisinin, "Al Nassr, Ronaldo için henüz lisans çıkaramadı. Çünkü yabancı bir oyuncu için boş yer yok. Yabancı oyunculardan birinin satışıyla ilgili müzakereler sürüyor. Henüz son aşamaya girilmedi." dediği belirtildi.

YILDA 200 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına transfer olmuştu. Al Nassr ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan yıldız futbolcunun Suudi Arabistan takımından yılda yaklaşık 200 milyon euro maaş alacağı bildirilmişti.

ronaldonun-lisansi-konyasporun-kararina-bagli.png

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum