Sabah Spor’dan tepki çeken Abdülkerim paylaşımı!

Fenerbahçe ve Abdülkerim Bardakçı arasında yaşanan kriz sonrası Sabah Spor yaptığı paylaşım ile taraflı tarafsız herkesten tepki topladı. Konyaspor’a gönül veren taraftarlar, yapılan paylaşımın genç oyuncuyu itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirtti.

Sabah Spor’dan tepki çeken Abdülkerim paylaşımı!

Hücum bölgesi için Lincoln Henrique ve Bruma ile anlaşan Fenerbahçe savunmaya takviye yapmayı planlarken, 3 büyükleri peşine takan Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı transferinde mutlu sona ulaşan takım olmuştu, ancak transferde kriz yaşandı.

Bu kriz sonrası Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş devreye girerek sarı-lacivertlilere büyük bir darbe vurdu.

Yaşanan bu kriz sonrası Sabah Spor sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaparak Konyaspor camiasından tepki çekti.

Abdülkerim Bardakçı ile Liverpool’da forma giyen Virgil van Dijk’ın yan yana fotoğrafı yer alan paylaşımda, “Bizim gördüğümüz Abdülkerim Bardakçı / Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gördüğü Abdülkerim Bardakçı... Katılıyor musunuz?” ifadelerine yer verdi.

Paylaşım, taraflı tarafsız neredeyse bütün sporseverlerden büyük tepki topladı.

Paylaşımı eleştiri yağmuruna tutan sporseverler, Abdülkerim Bardakçı’nın itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirterek, Konyaspor Kulübünden bu paylaşım hakkında gerekli girişimlerde bulunmasını istedi.

konyaspor-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum