Sehic’ten Şampiyonlar Ligi açıklaması!

Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, Galatasaray maçında iyi bir futbol oynadıklarını ve bunun karşılığını da aldıklarını belirtirken, taraftarların desteği ile şampiyonlar ligi yolunda yürümek istediklerini kaydetti.

Sehic’ten Şampiyonlar Ligi açıklaması!

Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, Galatasaray maçında iyi bir futbol oynadıklarını ve bunun karşılığını da aldıklarını söyledi.

Tecrübeli file bekçisi taraftarlara da teşekkür ederek, destekleri ile şampiyonlar ligi yolunda yürümek istediklerini belirtti. Sehic, “ Kaybettiğimiz halde son haftalarda iyi bir performans sergiliyorduk. Galatasaray maçında da iyi bir futbol ortaya koyduk. Hafta boyu çalıştık. Maça da çok büyük bir konsantrasyonla çıktık. Taraftarımızın desteği de çok önemliydi, onların desteğiyle birlikte şampiyonlar ligi yolunda yürümek istiyoruz. Bu sezon 12 maçta kalemizde gol görmedik. Son haftalarda bu istatistiği kaybetmiştik. Konsantrasyon anlamında biraz sorun yaşıyorduk ama Galatasaray maçında iyi bir savunmayla yeniden kalemizi gole kapattık” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.