Selçuk Üniversitesi Rektörü Yılmaz, milli sporcuları ağırladı

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Türkiye’yi temsil eden milli sporcular Gamze Gürdal ve Mehmet Sami Saraç, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Yılmaz, milli sporcuları ağırladı

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil eden Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Gamze Gürdal ve Mehmet Sami Saraç, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Metin Şahin ile Taekwondo Federasyonu yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Grand Palais'te düzenlenen kadınlar K44 57 kilo para tekvando müsabakalarında gümüş madalya kazanan 2 numaralı seribaşı Milli Tekvandocu Gamze Gürdal’ı ve erkekler K44 +80kg son 16 turunda mücadele etme başarısı gösteren Milli Sporcu Mehmet Sami Saraç’ı başarılarından dolayı tebrik etti. Yılmaz, sporculara hediye takdim etti.

selcuk-universitesi-rektoru-yilmaz-milli-sporculari-agirladi.jpg

Rektör Prof. Dr. Yılmaz, Teknik Direktör Ali Şahin ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin başta olmak üzere tüm milli takım ekibine emekleri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

selcuk-universitesi-rektoru-yilmaz-milli-sporculari-agirladi-001.jpg

selcuk-universitesi-rektoru-yilmaz-milli-sporculari-agirladi-002.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.