Şenol Güneş: 2 maçımız da final olacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler maçı öncesinde konuştu. Hem Galler hem de İsviçre maçının final olduğunu söyleyen Güneş, “Galler’den daha üstün olduğumuzu göstereceğiz” diye konuştu.

Şenol Güneş: 2 maçımız da final olacak

EURO 2020 A Grubu 2. maçında Galler ile Bakü’de karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım’da Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Azerbaycan’a geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Güneş, “Buradaki misafirperverlikten ve ev sahibi olduğumuz duygusunu hissettiren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Stat çok güzel. Sadece bizim son maçta oynadığımız oyun ve aldığımız sonuç olumsuzdu. Kaybedilen maçın suçlamasını yapmıyoruz. Moral bozukluğu tabii ki olacaktır ama her gün yeni bir başlangıç. Yarın da yeni bir maça başlıyoruz. İlk maç skor ve oyun açısından olumsuzdu. Yarın güzel bir oyun ve sonuç bekliyoruz” diye konuştu.

‘KAZANMAK İÇİN BÜTÜN GÜCÜMÜZÜ ORTAYA KOYACAĞIZ’

Gruptaki rakiplerin FIFA sıralamasında daha yukarıda olduğunu hatırlatan Şenol Güneş, “FIFA sıralamasına baktığımız zaman İtalya 7, İsviçre 13 ve Galler 17. sırada. Biz de 29. sıradayız. Hepsinin gerisindeyiz. Geçmek istiyoruz. Galler son yıllarda iyi bir çıkış yakalayan, iyi savunma yapabilen ve uzun topları iyi kullanan bir takım. Gol sayısı düşük olsa da skor alabilen bir ekip. Bizim de kağıt üzerinde onlara yakın bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Yarınki maç da final olacak, İsviçre maçı da final olacak bizim için. İsviçre ve Galler’in kendine has oyun yapıları var. Yarınki rakibimizi tanıyoruz. Kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.