Şenol Güneş Konyaspor maçı için iddialı konuştu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı için iddialı konuştu. Konyaspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak gören Güneş, "Konya karşısında tüm gücümüzü sergileyeceğiz" dedi.

Şenol Güneş Konyaspor maçı için iddialı konuştu

Beşiktaş'ta işler kötü gidiyor. Süper Lig'de Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında kalesinde 7 gol görerek 2 mağlubiyet alan siyah-beyazlı takım, Konyaspor maçıyla birlikte yeniden ayağa kalkmak istiyor.

Siyah-beyazlılar, şampiyonluk yarışından erken kopmamak için Konyaspor maçından galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyor. Son dönemde büyük eleştiri alan Teknik Direktör Şenol Güneş de öğrencilerini ayağa kaldırmak için yoğun mesai harcıyor.

senol-gunes-konyaspor-maci-icin-iddiali-konustu.jpg

“TÜM GÜCÜMÜZÜ SERGİLEYECEĞİZ”

Tecrübeli teknik adam Konyaspor maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Güneş, hafta sonu oynayacakları maçının önemine vurgu yaparken takımın Konyaspor karşılaşması ile birlikte çıkışa geçeceğini aktardı. Yaşanan olumsuzluklardan dersler çıkardıklarını ifade eden Güneş, şunları söyledi:

“Adana Demirspor karşısında aldığımız mağlubiyeti unutturmak için Konya karşısında tüm gücümüzü sergileyeceğiz. Taraftarların da desteği ile bundan sonraki maçlarımızı kazanacağız. Çünkü tüm takım hedefe kitlendi.”

senol-gunes-konyaspor-maci-icin-iddiali-konustu-001.jpg

Kaynak:Hürriyet - Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.