Sergen Yalçın "İkinci kupa bizi memnun edecektir"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın Türkiye Kupası'nı kazanmanın lig şampiyonluğu kadar değerli olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın "İkinci kupa bizi memnun edecektir"

59. Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve futbolcu Atiba Hutchinson, karşılaşmanın oynanacağı İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda basın toplantısı düzenledi.

Tarihin en uzun sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanmanın lig şampiyonluğu kadar değerli olduğunu belirten Yalçın, şöyle konuştu:

"Antalyaspor da zor yerlerden geldi. Yoğun bir sezonun ardından son haftada 2. kupa maçımızı oynayacağız. Uzun bir yoldan geldik, hep birlikte verdiğimiz mücadeleyi sonuçlandırmak istiyoruz. Yarın oynayacağımız müsabaka emeğin karşılığını alma müsabakası. Umarım iyi bir oyun, güzel bir oyun, izleyiciyi tatmin edici bir oyun ve bizim tarafımızdan kazanılacak kupa olur. Alacağımız ikinci kupa bizi memnun edecektir. Kolay olmayacağını düşünüyorum. Futbolcuların şampiyonluk kutlamaları ve o bütün sezonun yoğunluğunu atmaları, çektikleri zorluğu iki günde dışarıya atmaları mümkün değil. Bizim açımızdan zor bir maç olacak ama elimizden geldiği şekilde hazır olup ikinci kupayı alarak, arzu ettiğimiz şekilde sezonu sonuçlandırmayı umut ediyoruz."diye konuştu.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la birlikte açıklamalarda bulunan Hutchinson, Antalyaspor'la zor bir maça çıkacaklarını belirterek, kupayı kazanmayı istediklerini söyledi.

Kupa maçını uzun zamandır kendi aralarında konuştuklarını belirten Hutchinson, "Uzun bir sezon oldu çalışmaya devam ettik. Sezonun son maçına çıkıyoruz. Sezonu harika bir şekilde sonlandırmayı umut ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.