Seydişehir Belediyespor iddialı

Sezona Hüyük Belediyespor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle başlayan Seydişehir Belediyesi A Futbol Takımı, ikinci hafta maçında Pazar günü Beyşehir Belediyespor'u misafir edecek.

Seydişehir Belediyespor iddialı

1. Amatör Küme'de yer alan Seydişehir Belediye A Futbol Takımı, Pazar günü saat 13.00’te İç sahada Beyşehir Belediyespor'u konuk edecek. Sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan Seydişehir Belediyespor'da hazırlıklar tamamlandı.

Pazar günü oynanacak olan müsabakaya tüm Seydişehirlileri davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizin gururu olan Seydişehir Belediyesi A Futbol Takımımız sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak. Takımımızda hazırlıklar tamamlandı ve artık pazar günü oynanacak olan maçın saatini bekliyoruz.

Gururumuz olan Seydişehir Belediyesi A Futbol Takımımızı desteklemek ve onların yanlarında olmak için tüm Seydişehirli hemşehrilerimizi tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Bizler de orada olacağız ve takımımızı yalnız bırakmayacağız.

İnanç, azim ve gayretle sezonun ilk maçını Hüyük Belediyespor deplasmanında nasıl kazandıysak aynı inanç, azim ve gayretle bu maçı da kazanacağız ve yolumuza doludizgin devam edeceğiz. Tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

seydisehir-belediyespor-iddiali.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.