Sırada Fenerbahçe var! Konyaspor hazırlıklara başladı

Süper Lig’de son 4 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlılarda hedef, şampiyonluk mücadelesi veren sarı lacivertli ekibi Konya'dan puansız göndermek.

Sırada Fenerbahçe var! Konyaspor hazırlıklara başladı

Konyaspor, Süper Lig’in 29. hafta maçında 8 Mart Pazartesi günü kendi sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan oyuncular Alper Uludağ, Marin Anicic, Barış Yardımcı katılmazken, İbrahim Sehic, Musa Çağıran ve Volkan Fındıklı takımla birlikte çalıştı.

konyaspor-ilhan-palut.jpg

Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular pas çalışması ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı, topla oyun ile devam ettirdi. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

HEDEF, FENERBAHÇE'Yİ PUANSIZ GÖNDERMEK

Ligde son 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen ve sergilediği futbolla göz dolduran Konyaspor, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

konyaspor-ilhan-palut-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.