Sıradaki rakip Trabzonspor

Süper Lig'de geride kalan 5 haftayı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup geride bırakan Konyaspor, 6'ncı hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlılar tesislerde kampa girdi.

Sıradaki rakip Trabzonspor

Süper Lig'de geride kalan 5 haftayı 3 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup geride bırakan Konyaspor, 6'ncı hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor’u konuk edecek.

Yeşil-Beyazlılar zirvedeki rakiplerinden Beşiktaş'ın puan kaybı yaşadığı haftada Trabzonspor’u mağlup edip hem zirve yarışını sürdürmek hem de 9 maçlık namağlup serisine devam etmeyi hedefliyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmada, hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

konyaspor.jpg

SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Öte yandan Konyaspor’da, zorlu mücadelenin hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla tamamlandı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Çift kale maçta oyunu sık sık durduran Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncularını hataları ve neler yapmalarının gerektiğini anlattı. Genç teknik adam oyuncularına maça konsantre olmalarını ve zorlu 90 dakikada hata yapmamalarını istediği kaydedildi. Antrenmanın ardından Yeşil-Beyazlılar tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.