Sivasspor maçına atanan Fırat Aydınus, Konyaspor'un tarihi maçlarını yönetti

Konyaspor, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Yeşil beyazlıların bu ilk maçını Fırat Aydınus yönetecek. İşte Fırat Aydınus'un Konyaspor karnesi...

Sivasspor maçına atanan Fırat Aydınus, Konyaspor'un tarihi maçlarını yönetti

Konyaspor, Süper Lig'de yeni sezona Sivas deplasmanında başlayacak. Pazartesi günü oynanacak Sivasspor-Konyaspor maçında tecrübeli hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç olacak.

KONYASPOR'UN 32 MAÇINI YÖNETTİ

Fırat Aydınus, pazartesi günü oynanacak maçta yeşil beyazlı ekiple 33 .kez sahaya çıkacak. FIFA kokartlı deneyimli hakem, yeşil-beyazlı ekibin şu ana kadar 32 maçında düdük çaldı. Konyaspor, bu maçlarda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.  81 kez sarı kartına başvuran Aydınus 1 kez kırmızı kart ve  4 kez de penaltı noktasını gösterdi.

Deneyimli hakem Sivasspor’un ise 34 kez maçını yönetti. Sivasspor, Aydınus’un yönettiği maçlarda 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Sivasspor’a 76 kez sarı kartını gösteren Fırat Aydınus, 6 kırmızı kart ve 1 kez de penaltı noktasını işaret etti.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI VE SÜPER KUPA MAÇLARINI YÖNETTİ

Yeşil beyazlılar, 2017 yılında kazandığı 2 kupayı da Fırat Aydınus yönetiminde aldı. Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 31 Mayıs’ta Eskişehir’de oynanan maçta Medipol Başakşehir'i, 6 Ağustos’ta Samsun’da oynanan Süper Kupa finalinde de Beşiktaş’ı yenerek kupalara uzanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.