Son Dakika: Gözler onun üzerindeydi! İlhan Palut imzayı attı

Son Dakika Haberi! Konyaspor’da bugün farklı bir heyecan yaşandı. Yeşil-beyazlı takım, her konuda anlaşma sağladığı teknik direktör İlhan Palut ile 2 yıllık sözleşme yeniledi. Palut ve Özgökçen imzayı törenle attı.

Son Dakika: Gözler onun üzerindeydi! İlhan Palut imzayı attı

Konyaspor, her konuda anlaşma sağladığı teknik direktör İlhan Palut'la bugün düzenlenen törenle iki yıllık sözleşme imzaladı ve ikinci Palut dönemi resmen başlamış oldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda gerçekleştiren imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Özgökçen, imza töreni öncesi yaptığı konuşmada, "Hocamızla iki yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Benim 6 aylık süreçte gördüğüm, disiplinli bir yapıya sahip. İnşallah ilerleyen günlerde başarılar gelecektir." ifadelerini kullandı. 

İlhan Palut da, konuşmasında, "Başkanıma teşekkür ediyorum. Çok rahat söyleyebilirim. Ben buraya geldiğim günkü gibi heyecanlıyım. Konyaspor'da iyi işler yapıyoruz. Bize inanmaya devam edin. Bu başarıyı devam ettirebiliriz." dedi. 

son-dakika-gozler-onun-uzerindeydi-ilhan-palut-imzayi-atti.jpeg

BAŞARISIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Konyaspor’un başına 10 Şubat 2021 tarihinde gelen genç teknik adam, 40 maçta 19 galibiyet, 14 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı, 1.78 puan ortalamasını yakalamayı başardı.

Bu sezon ise 19 Süper Lig maçına çıkan İlhan Palut, 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 de mağlubiyet aldı. 45 yaşındaki genç teknik adam bu başarısı ile lige de damgasını vurdu.

son-dakika-gozler-onun-uzerindeydi-ilhan-palut-imzayi-atti-001.jpeg

son-dakika-gozler-onun-uzerindeydi-ilhan-palut-imzayi-atti-002.jpeg

son-dakika-gozler-onun-uzerindeydi-ilhan-palut-imzayi-atti-003.jpeg

İLHAN PALUT KİMDİR?

İlhan Palut, 12 Kasım 1976 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Hatayspor'da başlayan İlhan Palut, 2004'de ara transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu.

2006 yılında tekrar memleketinin takımı Hatayspor'a dönen İlhan Palut, 2007'de Çorumspor'a transfer oldu. Oyuncu olarak aktif futbol kariyerini ise 2009'da tekrar transfer olduğu Hatayspor'da sonlandırdı.

Oyunculuktan sonra Kırıkhanspor'da antrenör olarak görev alan İlhan Palut, 2012'de Hatayspor'un alt yapısında antrenör oldu.

Bir dönem Ümraniyespor'da da antrenör olarak görev alan Palut, Hatayspor'da 2016'da sportif direktör, 1 Şubat 2017'den itibaren ise teknik direktör olarak görev yapmaya başladı.

İlhan Palut, Göztepe’nin ardından 10 Şubat 2021'de Konyaspor’un başına geçti. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum