Son Dakika: Konyaspor - Fatih Karagümrük maçının VAR hakemi belli oldu

Son Dakika Haberi! Konyaspor Süper Lig'in 11. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu merak edilen VAR hakemini açıkladı. VAR koltuğunda Serkan Tokat olacak.

Son Dakika: Konyaspor - Fatih Karagümrük maçının VAR hakemi belli oldu

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 11. hafta maçında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

KARŞILAŞMA 16.00’DA BAŞLAYACAK

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak bu mücadele saat 16.00’da başlayacak.

KONYASPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇININ VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, bu maçta VAR hakemi olarak Serkan Tokat görev yapacak. Tokat’a Asistan VAR’da ise Hüseyin Göçek ve İbrahim Bozbey eşlik edecek.

konyaspor-fatih-karagumruk-macinin-var-hakemi-belli-oldu.jpg

KONYASPOR HAKAN KELEŞ İLE ÇIKIŞ ARIYOR

Oynadığı son 6 maçta yalnızca 1 puan toplayabilen Konyaspor, yeni teknik direktörü Hakan Keleş ile ilk galibiyetini almanın hesaplarını yaparken bu sezon deplasmanda oynadığı maçlardan sadece 1 galibiyet elde eden Fatih Karagümrük ise karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 13'e çıkarmanın peşinde.

Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını da kaybeden Konyaspor, seyircisi önünde lig tarihindeki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 9 puan toplayabilen yeşil-beyazlılar, Süper Lig'de mücadele ettiği sezonların ilk on haftalarında en son küme düştüğü 2010-2011 sezonunda daha düşük bir puanda kaldı.

Son mağlubiyetini 8. haftada Alanyaspor'a karşı alan Fatih Karagümrük, sonraki süreçte oynadığı Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarında 4 puan toplayarak kalesini gole kapatmasını bildi.

Konyaspor ile karşılaştığı son 6 maçta 2 mağlubiyet yaşayan Alpaslan Erdem'in öğrencileri söz konusu mücadelelerde 2 kez galip gelirken 2 defa da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor'un ligdeki son beş golünün dördünün asistini yapan Guilherme, Caner Erkin'i geride bırakarak Süper Lig'deki ilk maçına çıktığı Şubat 2020'den bu yana 24 asistle, en fazla gol pası veren savunmacı durumunda.

Yeşil-beyazlıların Arnavut golcüsü Sokol Cikalleshi ise attığı 3 gol ile takımının en golcü oyuncusu konumunda.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.