Son Dakika: Konyaspor, İlhan Palut ile yollarını ayırdı

Son Dakika Haberi! Konyaspor, Beşiktaş yenilgisinin ardından Teknik Direktör İlhan Palut ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Son Dakika: Konyaspor, İlhan Palut ile yollarını ayırdı

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile yolları ayırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Beşiktaş'la karşılaşan ve 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrılan Konyaspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

Ligde 7. sırada bulunan Konyaspor'da yönetim, Teknik Direktör İlhan Palut ile yolları ayırdı. Sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği belirtiliyor.

2021/03/18/ilhan-palut.jpeg

İLHAN PALUT KİMDİR?

İlhan Palut, 9 Kasım 1976 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Hatayspor'da başlayan İlhan Palut, 2004'de ara transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu. 2006 yılında tekrar memleketinin takımı Hatayspor'a dönen İlhan Palut, 2007'de Çorumspor'a transfer oldu. Oyuncu olarak aktif futbol kariyerini ise 2009'da tekrar transfer olduğu Hatayspor'da sonlandırdı.

Oyunculuktan sonra Kırıkhanspor'da antrenör olarak görev alan İlhan Palut, 2012'de Hatayspor'un alt yapısında antrenör oldu. Bir dönem Ümraniyespor'da da antrenör olarak görev alan Palut, Hatayspor'da 2016'da sportif direktör, 1 Şubat 2017'den itibaren de teknik direktör olarak görev yapmaya başladı.

Daha sonra Göztepe’yi çalıştıran İlhan Palut, Konyaspor’da İsmail Kartal'ın Beşiktaş mağlubiyetinin ardından verdiği istifa sonrası 9 Şubat 2021 tarihinde imzayı attı ve Konyaspor Teknik Direktörü oldu.

Adı, farklı zamanlarda başka takımlarla anılan İlhan Palut, son açıklamasında “Konyaspor’dayım ve çok mutluyum” demişti.

2021/02/09/konyaspor-ilhan-palut-ile-1-bucuk-yillik-sozlesme-imzaladi-002.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum