Son Dakika: Konyaspor yeni forvet transferini duyurdu: Mame Diouf!

Son Dakika! Konyaspor, forvet oyuncusu Mame Diouf ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Bonservis bedeli ödemeden kadroya katılan Diouf, 2021-2022 sezonunda Hatayspor forması ile 37 maça çıktı. Diouf, yeni sezonda 99 numaralı formayı giyecek.

Son Dakika: Konyaspor yeni forvet transferini duyurdu: Mame Diouf!

Sokol Cikalleshi’yi Suudi Arabistan’a kiralık yolladıktan sonra golcü arayışlarını sürdüren Konyaspor, forvet oyuncusu Mame Diouf  ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Konya Büyükşehir Stadyumu'nda gerçekleşen imza törenine, kulüp yöneticisi Hakan Faydasıçok katıldı.

Kariyerinde daha önce Manchester United, Stoke, Hannover, Blackburn ve Molde takımlarında forma giyen Diouf, son olarak Süper Lig'de Hatayspor'da oynadı.

GEÇEN SEZON 15 GOLE KATKI SAĞLADI

Bonservis bedeli ödemeden kadroya katılan Diouf, 2021-2022 sezonunda Hatayspor forması ile 37 maça çıktı. Senegalli forvet, sezonu 12 gol 3 asist yaparak tamamladı.

Mame Diouf, yeni sezonda 99 numaralı formayı giyecek.

son-dakika-konyaspor-yeni-forvet-transferini-duyurdu.jpg

BİR ÇOK KULÜP PEŞİNDEYDİ

Fenerbahçe'yi de yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Konyaspor, yaz transfer döneminin bitimine günler kala transferde gaza bastı. Cikalleshi’yi kiralık yolladıktan sonra golcü arayışlarını sürdüren Yeşil beyazlılar, bir çok kulübün peşinden koştuğu Mame Diouf’la prensip anlaşmasına varmıştı. Yeşil beyazlılar, Hatayspor’da iki sezon oynayan başarılı golcüyü resmen renklerine bağlamış oldu.

son-dakika-konyaspor-yeni-forvet-transferini-duyurdu-002.jpg

SON TRANSFER

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Fenerbahçe maçı sonrası Eskişehir'de yaptığı açıklamada, bir forvet alıp transferi tamamlayacaklarını söylemişti.

son-dakika-konyaspor-yeni-forvet-transferini-duyurdu-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber) / Doğukan AKBIYIK

Haber Dairesi’nin ÜCRETSİZ WhatsApp Haber Abonelik Sistemine dahil olup Son Dakika ve Güncel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Bunun için WhatsApp’tan 0542 742 23 32 numaralı hattımıza ABONE yazmanız yeterli.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.