Son Dakika: Konyaspor’a 112 bin lira para cezası geldi

Son Dakika Haberi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kulüplere verilen cezaları açıkladı. Konyaspor’a Ankaragücü maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle para cezası verildi.

Son Dakika: Konyaspor’a 112 bin lira para cezası geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 28.09.2023 tarih ve 10 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, 24.09.2023 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-TÜMOSAN KONYASPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 240.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

TÜMOSAN KONYASPOR Kulübünün, 24.09.2023 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-TÜMOSAN KONYASPOR Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 112.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.

PFDK SÜPER LİG'DEN 6 KULÜBE DAHA CEZA KESTİ

PFDK, Süper Lig takımlarından Rizespor, Hatayspor ve Adana Demirspor’a 27 bin, Başakşehir ve Pendikspor’a 112 bin, Fenerbahçe’ye ise kulüp yöneticilerinin açıklamaları ve taraftarlarının kötü tezahüratı nedeniyle 507 bin lira para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.