Son Dakika: Mehmet Büyükekşi yeniden TFF başkanı seçildi

Son Dakika Haberi! TFF Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleşti. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, tek aday olarak girdiği seçimde yeniden başkanlığa seçildi. Listede Konyalı bir isim de yer aldı.

Son Dakika: Mehmet Büyükekşi yeniden TFF başkanı seçildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, yeniden başkanlığa seçildi.

191 OYUN 169'UNU ALDI

TFF'deki seçimde 191 delege oy kullandı. Mehmet Büyükekşi, bu oyların 169 tanesini aldı. 22 oy ise geçersiz sayıldı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu faaliyetlerinden dolayı ibra edildi.

TFF Yönetim Kurulu Asil Listesi şöyle:

Mehmet Büyükekşi

İbrahim Burkay

Yusuf Günay

Yalçın Orhan

Alkın Kalkavan

Hamit Altıntop

Müslüm Özmen

Volkan Can

Ali Düşmez

Erman Kalkandelen

Ramazan Üçdan

Agah Ruşen Çetin

Mustafa Eröğüt

Şafak Müderrisgil

Haluk Kalyoncu

TFF Yönetim Kurulu Yedek Listesi şöyle:

Talat Papatya

İdil Karademirlidağ Suher

Fuat Guguloğlu

Murat Şahin

Özen Kuzu

Habil Yazıcı

Abdullah Altınkum

Cengiz Erdem

Süleyman Kocasert

Cem Gün

İbrahim Gökhan Kasapoğlu

Şevket Çelik

M. Taha Güvendi

Remzi Ay...

son-dakika-mehmet-buyukeksi-yeniden-tff-baskani-secildi.jpg

REMZİ AY KİMDİR?

1957 yılında Konya'da doğan Remzi Ay, 1974 yılında Konyaspor genç takımında kaleci olarak futbola başladı. Daha sonra PTT Spor, Selçukspor, Medaş Tek Meramspor ve İsmil Belediyespor'da futbol oynadı. Medaş Genel Müdürlüğü'nde 28 yıl kamu hizmeti yaptıktan sonra 1993 yılında Medaş Tek Meramspor'da aralıksız 13 yıl başkan vekilliği ve başkanlık yapmıştır. Daha önceki dönemlerde futbol il temsilcisi yardımcılığı görevinde bulundu. Konya Masa Tenisi İl Temsilciliği yaptı. Profesyonel takımlarımız olan Konyaspor'da 2000-2002 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği ve Alt Yapı Sorumlusu olarak görev yaptı. 1998 yılında Konya ASKF'de Başkan Mehmet BAYKAN yönetiminde görev altı ve 2011 yılına kadar ASKF'de Başkan Vekili olarak görev yaptı. Konya Kompenspor, Konya Gençlerbirliği ve Konya Şekerspor'da Genel Kaptanlık ve koordinatörlük yaptı.

2007-2010 yılları arası Konyaspor altı yapı koordinatörlüğünü yaptı. Ayrıca Bisiklet ve Atletizm Federasyonlarında Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul üyesi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.