Son dakikalardaki goller Konyaspor'a zirve yolunda ilaç gibi oldu

Süper Lig'de zirveyi zorlayan Konyaspor, son dakikalarda attığı gollerle toplam 10 puan topladı. 90 dakika mücadelesini sürdürerek takdir toplayan yeşil beyazlılar, Sivas, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarında 3 puanı son 10 dakikada aldı.

Son dakikalardaki goller Konyaspor'a zirve yolunda ilaç gibi oldu

Bu sezon rakip fileleri 32 kez havalandıran Konyaspor, attığı gollerin 18’ini müsabakaların ikinci yarısında kaydederken ilk yarılarda toplam 14 gol sevinci yaşadı.

Karşılaşmaların 1. ve 15. dakikalarında 6 gol atan yeşil-beyazlı takım, 16 ile 30'uncu dakikalarda 7 gol atma başarısı gösterdi. Konyaspor, ilk yarının son 15 dakikalık bölümünde 1 gol buldu, uzatmalarında ise gol sevinci yaşayamadı.

İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünü kapsayan 46 ile 60. dakikalar arasında 4 gol atan yeşil-beyazlı takım, 61 ile 75. dakikalar arasında rakipleri karşısında 3 kez gol sevinci yaşadı. Konyaspor son 15 dakikalık bölümde de 8 gol atarken, bu bölüm yeşil-beyazlı takımın en fazla gol attığı dakika aralığı oldu. Yeşil beyazlılar, uzatmalarda da 3 kez gol mutluluğu yaşadı.

Konyaspor'un tecrübeli forveti Sokol Cikalleshi bu süreçte attığı 5 golle takımının en golcü isim oldu.

EN ÇOK GOLÜ İKİNCİ YARININ BAŞLARINDA YEDİ

Konyaspor, ilk yarıda yaptığı maçlarda en fazla golü ilk yarının başlarında yedi. Yeşil-beyazlı takım 1 ile 15'inci dakikalarda kalesinde 4 gol görürken, 16 ile 30. dakikalarda 2 gol yedi. İkinci yarının başında da 46-60. dakikalar arasında kalesinde 3 gol gören yeşil-beyazlılar, 61-75 arasında 1 ve 76-90. dakikalarda 3′er gol yedi. Konyaspor, uzatma bölümünde ise kalesinde 1 gol gördü.

4 MAÇINI SON DAKİKA GOLLERİYLE KAZANDI

Öte yandan Konyaspor, ligde 4 karşılaşmasını son dakikalarda attığı gollerle kazandı. Yeşil-beyazlı takım 1-0’lık skorla sonuçlanan Sivasspor maçını 88. dakikada attığı golle kazanırken, Başakşehir’i 87.dakikada bulduğu golle geçti.

Beşiktaş’ı 90. dakikada bulduğu golle geçen yeşil-beyazlı takım, Adana deplasmanında da 1 puanı son dakikalarda bulduğu golle aldı. Konyaspor, Adana Demirspor karşısında 83.dakikada kaydettiği golle sahadan 1-1 berabere ayrılırken, son dakikalarda bulduğu goller zirvede yer almasında büyük pay sahibi oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.