Son şampiyon Konyaspor'lu futbolcunun peşinde

Beşiktaş Abdülkerim Bardakçı için girişimlerini sürdürürken, Konyaspor yönetiminin 26 yaşındaki futbolcu için 3 milyon Euro istediği iddia edildi.

Son şampiyon Konyaspor'lu futbolcunun peşinde

Gelecek sezon geniş ve bol alternatifli bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş girişimlerini sıklaştırdı. Birçok ismi listesine alan Siyah-Beyazlılarda stoper harekatı da başladı. Sergen Yalçın’ın gelecek sezon kadroda görmek istediği Abdülkerim Bardakçı’nın transferinin gerçekleşmesini istiyor.

Konyaspor yönetiminin ise genç yıldız için 3 milyon Euro istediği iddia edildi.

Öte yandan 2022 yılında sözleşmesi sona erecek 26 yaşındaki futbolcunun da Beşiktaş'a gitmeye sıcak baktığı ifade edilirken, genç oyuncuya Galatasaray ile Fenerbahçe’nin de devreye girdiği öne sürüldü.

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakçı, 7 Eylül 1994'te Meram Konya'da dünyaya geldi. Stoper pozisyonunda oynayan Abdülkerim, performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Futbola Fenerspor altyapısında başlayan Abdülkerim Bardakçı, daha sonra Konyaspor altyapısında oynadı. Burada 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dâhil edildi. Abdülkerim Bardakçı bu sezon Konyaspor forması ile 39 maça çıkarak 3 gol attı ve 4 asist ile skora katkıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.