Stanojevic Ankaragücü maçını değerlendirdi

Başkentte puanlar paylaşıldı. Konyaspor deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonu Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic karşılaşmayı değerlendirdi.

Stanojevic Ankaragücü maçını değerlendirdi

Konyaspor Ankaragücü maçına farklı bir oyun kurgusuyla başladı. Defansta Adil, Calvo ve Uğurcan birlikte oynadı. Ahmet Oğuz ve Guilherme ileri uçta sık sık kanat organizasyonlarına katıldı. Konyaspor’un beraberlik golü de bu ikiliden geldi.

“SONUÇTAN MEMNUNUZ”

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Aleksandar Stanojevic, “Öncelikle istediğim oyunu sahaya yansıtamadık, ancak oyuncularım sonuna kadar savaştılar, nihayetinde sonuçtan memnunuz diyebilirim” ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Gelecek haftaki Beşiktaş maçı hakkında konuşan başarılı hoca, "Normalde olan antrenmanlarımıza devam edeceğiz. Genel hazırlıklarımız sürüyor. Tabiki hazır olmayan isimlerimiz var, onların da hazır olmasına emin olacağız" ifadelerini kullandı.

“DAHA ÜRETKEN BİR KONYASPOR GÖRMEK İSTİYORUM”

Stanojevic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında ise Ankaragücü'yle deplasmanda zor bir maç oynadıklarını vurgulayarak, "Mücadelemizden memnunuz. Galibiyet istediğimiz bir şeydi ama olmadı. En nihayetinde berabere kaldık ve deplasmanda bir puan aldık." diye konuştu.

İlerleyen haftalarda daha üretken bir Konyaspor'u sahada görmek istediklerini belirten Stanojevic, çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.