Stefan Kuntz'tan veda mesajı: Hayallerim yarım kaldı

A Milli Takım ile yolları ayrılan teknik direktör Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, ''Beni Türkiye'de, Avrupa’da ve dünyada destekleyen tüm Türk futbolseverlere teşekkür etmek istiyorum.'' dedi.

Stefan Kuntz'tan veda mesajı: Hayallerim yarım kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu, dün yaptığı açıklamada Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

İstanbul'dan ayrılan Alman teknik adam kendi internet sitesinden açıklamalarda bulundu.

Kuntz, “Şu anda D eleme grubunda 10 puanla ikinci sıradayız, lider Hırvatistan ile puanlarımız eşit ve bu nedenle Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası finallerine katılma şansımız çok yüksek.

Göreve geldiğimde belirlediğim Katar'daki Dünya Kupası eleme maçlarına katılma ve Uluslar Ligi C Grubu'ndan B Grubu'na yükselme hedeflerine ulaştığımız için gururluyum.” dedi.

stefan-kuntztan-veda-mesaji-hayallerin-yarim-kaldi.jpg

''BİR HAYAL OLARAK KALDI''

Salih Özcan ve Ferdi Kadıoğlu'nu Türkiye'de oynamaya ikna ettikleri için mutlu olduğunu söyleyen Kuntz, şu ifadeleri kullandı:

“Benim ve ekibimin belirttiğimiz hedeflerden biri de genç Türk yeteneklerini keşfetmek ve desteklemekti.

Görev yaptığım iki yıl boyunca 22 oyuncu Türk milli takımına forma giydi. İlk kez sahneye çıkanların ortalama yaşı 23,27 idi. Milli Takım'da forma şansı bulan Arda Güler'in de aralarında bulunduğu 10 isim, daha tanınmış kulüplere transfer oldu.

Beni Türkiye'de, Avrupa’da ve dünyada destekleyen tüm Türk futbolseverlere teşekkür etmek istiyorum. Türk Milli Takımı'na ve özellikle Türk halkına başarılı çalışmalarımızın devam etmesini ve takımın Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmasını diliyorum.

En büyük hayallerimden biri, Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak saha kenarında olmaktı. Ne yazık ki bu gerçekleşmemiş bir hayal olarak kaldı.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.