Suat Arslanboğa’nın yönetiminde 10. maç

Antalyaspor-Konyaspor maçını yönetecek olan Suat Arslanboğa daha önce yeşil-beyazlı takımın 9 karşılaşmasında düdük çaldı.

Suat Arslanboğa’nın yönetiminde 10. maç

Süper Lig'in 42. haftasında Antalyaspor ile Konyaspor arasında Antalya Stadı'nda oynanacak mücadelenin hakem kadrosu açıklandı. 15 Mayıs Cumartesi günü saat 18:00'te başlayacak mücadelede Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Esat Sancaktar yapacak.

ARSLANBOĞA 10. KEZ YÖNETECEK

Eskişehir bölgesi hakemi olan Suat Arslanboğa, bu sezon 2. kez Konyaspor’un maçını yönetecek. Arslanboğa daha önce Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan ve 2-1’lik Yeşil-Beyazlı takımın üstünlüğü ile sona eren maçı yönetmişti.

Bu sezon Süper Lig’de ilk kez Konyaspor’un maçını yönetecek olan  Arslanboğa, daha önce 9 kez Yeşil-Beyazlı takımın oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Arslanboğa'nın yönettiği 9 maçta Konyaspor 5 galibiyet elde ederken, 2 karşılaşmasını beraberlikle tamamladı. Yeşil-Beyazlı takım 2 maçını da mağlubiyetle kapattı. Arslanboğa bu sezon 19 maçta görev alırken, 100 kez sarı kartına başvururken, 2 kez kırmızı kartını çıkardı. 42 yaşındaki hakem 3 kez de penaltı noktasını gösterdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.