Süper Kupa Beşiktaş’ın

Geçen sezonun Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile son kupa finalisti Antalyaspor, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. Zorlu ve çekişmeli geçen maçı sonunda Süper Kupa'yı Beşiktaş kazandı.

Süper Kupa Beşiktaş’ın

Katar'ın ev sahipliğinde oynanan Turkcell Süper Kupa 2021, Fraport TAV Antalyaspor'a penaltılarda 4-2 üstünlük kurmayı başaran Beşiktaş'ın oldu. Ahmet Bin Ali Stadyumu'nda oynanan ve Halil Umut Meler'in yönettiği karşılaşmanın normal süresi ve uzatma bölümü 1-1 sona erdi.

Penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa 2021'i müzesine götürdü.

Maçta Beşiktaş'ın golünü 33. dakikada Atiba atarken, Fraport TAV Antalyaspor'un sayısını ise 74. dakikada kendi kalesine Atiba kaydetti.

Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri stadyumda takip etti.

KUPAYI BAKAN KASAPOĞLU VERDİ

Kupa seremonisinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yer aldı. Kasapoğlu ile Özdemir, şampiyonluk kupasını siyah-beyazlı takımın kaptanları Atiba Hutchinson ile Domagoj Vida'ye verdi. Beşiktaş'ın kaptanları, teknik sorumlu Önder Karaveli ile beraber kupayı kaldırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum