Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı

Türk Futbol camiası, Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayınladı.

Süper Lig ekiplerinden başsağlığı mesajı

Türk futbolu ve Konya spor camiası Ankara'dan gelen kaza haberiyle sarsıldı.

Konyaspor'da forma giyen başarı futbolcu Ahmet Çalık (28) geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirirken, Süper Lig kulüpleri başsağlığı mesajı yayınladı.

ADANA DEMİRSPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına baş sağlığı dileriz.

KAYSERİSPOR: İttifak Holding Konyaspor futbolcularından Ahmet Çalık’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhum Çalık’a Allah’tan rahmet başta ailesi olmak üzere Konyaspor ve futbol camiasına başsağlığı dileriz.

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: Konyaspor ve Milli Takımımızın futbolcusu Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

GÖZTEPE: İH Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve İH Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

YENİ MALATYASPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

BEŞİKTAŞ: Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

GALATASARAY: Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE: Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

TRABZONSPOR: İttifak Holding Konyaspor’un milli oyuncusu Ahmet Çalık’ın elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Genç yaşta aramızdan ayrılan Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet; ailesine, Konyaspor ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz.

BAŞAKŞEHİR: İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhum Çalık’a Yüce Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz.

HATAYSPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Ahmet Çalık'a yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun.

SİVASSPOR: Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhum Ahmet Çalİttifak Holding Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın trafik kazasında hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a yüce Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Konya şehrine ve Konyaspor camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

GİRESUNSPOR: Bugün sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden İ.H. Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve İ.H. Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

ALANYASPOR: İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı dileriz.

ANTALYASPOR: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN! İH. Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık’ın trafik kazası sonucu vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, İH. Konyaspor camiası ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

ÇAYKUR RİZESPOR: Konyaspor forması giyen Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesine,sevenlerine ve Konyaspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

ALTAYSPOR: Milli Takım ve İ. H. Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.  Merhuma Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

FATİH KARAGÜMRÜK: Konyasporlu Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatını çok derin bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere Konyaspor’a ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.