Süper Lig ondan sorulur!

Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut fırtınası esiyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı, yeşil-beyazlıların başına geçmesinin ardından çıktığı lig ve kupa olmak üzere 42 maçta 21 galibiyet 14 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Süper Lig ondan sorulur!

Süper Lig'de lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor’da, Teknik Direktör İlhan Palut, ligde fırtına gibi esiyor.

Yeşil-beyazlı takım ligde 45 puanla ikinci sırada yer alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, Palut yönetiminde ise lig tarihinde önemli bir başarıya imza atmış durumda.

konyaspor.jpg

Genç teknik adam  Konyaspor’un başında çıktığı 42 maçta 21 galibiyet 14 beraberlik ve 8 yenilgi alarak Süper Lig kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Palut, topla oynama, maç başına isabetli pas, isabetli şut, gol beklentisi, net gol pozisyonu gibi önemli rakamlarda rakiplerini de geride bıraktı.

SON 5 YILIN EN İYİ ÇIKIŞINI YAPTI

Süper Lig’de bu sezon takımını şampiyonluğa oynatan İlhan Palut, çıktığı 22 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik alırken 3 kez yenilgi yaşarken, en iyi maç başına puan ortalaması yakaladı.

konyaspor-002.jpg

45 yaşındaki genç teknik adam, öte yandan yeşil-beyazlı kulübün son 5 yılında görev yapan 6 teknik adam içeresinde de en iyi çıkışı yapan isim oldu. Bu sezon 22 maç sonunda 2.00 maç başı puan ortalamasını tutturan Palut,  İsmail Kartal (1.38) Bülent Korkmaz (1.23), Aykut Kocaman (1.07),Rıza Çalımbay (1.43), Sergen Yalçın (1.50), Mustafa Reşit Akçay (1.00)  gibi yeşil-beyazlı takımda son 5 yıl içinde görev yapan teknik adamlar arasında en iyi çıkışı yapan isim oldu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.