Süper Lig'de 2'de 2 yapan Konyaspor'un yeni hedefi Adana Demirspor

Sivasspor ve Başakşehir galibiyetleriyle ligde fırtına gibi esen Konyaspor’da gözler deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor maçına çevrildi.

Süper Lig'de 2'de 2 yapan Konyaspor'un yeni hedefi Adana Demirspor

Sivasspor ve Başakşehir galibiyetleriyle ligde fırtına gibi esen Konyaspor’da gözler deplasmanda oynanacak olan Adana Demirspor maçına çevrildi. Yeşil-Beyazlılar, Akdeniz ekibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Medipol Başakşehir maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular çabukluk hareketleri ve ısınma ile başlayan antrenmanı 9’a 3 topla oyun ile sürdürdü. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

ilhan-palut.jpg

“DOĞRU YOLDAYIZ”

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'un antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptığı ve Başakşehir karşısında alınan 3 puan nedeniyle tebrik ettiği öğrenildi.

Genç teknik adamın doğru yolda olduklarını ve daha da iyisini yapabileceklerini oyuncularına aktardığı kaydedildi. Konyaspor’da Adana Demirspor maçının hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.