Süper Lig’de 8. hafta heyecanı başlıyor

Trendyol Süper Lig’de 8. hafta müsabakaları yarın oynanacak iki karşılaşma ile başlayacak. Adana Demirspor Trabzonspor’u, Alanyaspor ise Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Süper Lig’de 8. hafta heyecanı başlıyor

Milli ara öncesi Süper Lig’de 8. hafta heyecanı yaşanacak. Cuma günü ligde iki karşılaşma oynanacak.

Adana Demirspor sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeni Adana Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek.

Geçen hafta ligde sahasında Pendikspor'u 2-1 yenen bordo-mavililer, Adana Demirspor karşısında da çıkışını sürdürerek milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli girmek istiyor.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Geride kalan 7 lig maçında 4 galibiyet ile 2 beraberlik alarak 14 puan toplayan ve haftaya 3. sırada giren mavi-lacivertli ekip, 12 puanla 5. sırada bulunan rakibi karşısında galibiyet arayacak.

Son iki karşılaşmasında Beşiktaş'ı 4-2, Alanyaspor'u 4-0 yenen Adana ekibi, Trabzonspor maçını da kayıpsız geçerek galibiyet serisini 3 maça çıkarma hedefinde.

ALANYASPOR – FATİH KARAGÜMRÜK

Cuma günü oynanacak bir diğer karşılaşmada Alanyaspor Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada Direnç Tosunoğlu düdük çalacak. Maç saat 20.00’de başlayacak.

Sezona galibiyetle başlayan Antalya temsilcisi, sonraki 6 maçta ise galibiyet yüzü göremedi. Ömer Erdoğan'ın ekibi bu karşılaşmalarda 4 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti.

Fatih Karagümrük de rakibine benzer bir sezon başlangıcı yaptı. İstanbul ekibi, ilk 7 maçta sadece 2'nci haftada galip gelirken, kalan maçlarda 3 beraberlik, 3 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.