Süper Lig'de dev randevu

Trendyol Süper Lig'in 2. haftası dev bir kapışmaya sahne olacak. Son şampiyon Galatasaray, bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Süper Lig'de dev randevu

Trendyol Süper Lig'de haftanın maçında Galatasaray'ın konuğu Trabzonspor olacak.

İki ekip bu mücadeleyle birlikte lig tarihinde 101. kez karşı karşıya gelecek. Bu rekabette geride kalan 100 mücadelede sarı-kırmızılılar'ın galibiyet sayısında 43-32 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezonki şampiyon kadrosunu büyük oranda muhafaza eden ve üstüne Zaha, Bakambu, Tete, Halil Dervişoğlu, Angelino gibi takviyeler gerçekleştirerek güçlendiren Galatasaray, lige Kayserispor deplasmanında aldığı beraberlikle giriş yaptı.

Hafta içinde Olimpıja Ljubljana'yı saf dışı bırakarak Şampiyonlar Ligi elemelerinde adını play-off turuna yazdıran Okan Buruk'un öğrencileri, iç saha performansıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon evinde oynadığı son 17 lig maçını kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, bu sezonun başlangıcında Şampiyonlar Ligi elemelerinde de bu serisini devam ettirdi.

super-ligde-dev-randevu.jpg

TRABZONSPOR MORALLİ GELİYOR

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren takımlardan biri olan Trabzonspor'da ise teknik direktör Nenad Bjelica önderliğinde bir kabuk değişimi yaşanıyor. Hem oyuncu grubu hem de futbol mantalitesi değişen Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında evinde Antalyaspor'u tek golle devirerek sezona moralli bir giriş gerçekleştirdi.

İki takım arasında İstanbul'da son yıllarda oynanan maçlarda Trabzonspor'un başarılı grafiği dikkat çekiyor. Bordo mavililer, Galatasaray'a konuk olduğu son 4 lig maçından 7 puan çıkarmayı başardı.

Rams Park'ta oynanacak Galatasaray - Trabzonspor mücadelesinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Futbolseverler bu maçın heyecanına beIN SPORTS 1 ekranlarından ortak olabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.