Süper Lig'de gollü maçlar

Göztepe, Sivasspor'u konuk ederken Gaziantep FK ise Yeni Malatyaspor deplasmanına çıktı. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmalarda Sivasspor Göztepe’yi 5-3 mağlup etti. Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK maçı ise 2-2 berabere bitti.

Süper Lig'de gollü maçlar

Süper Lig'de 31. hafta maçlarında Göztepe, Sivasspor'u konuk ederken Gaziantep FK ise Yeni Malatyaspor deplasmanına çıktı.

Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşmalarda Sivasspor Göztepe’yi 5-3 mağlup etti. Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK karşılaşması da karşılıklı gollerle 2-2 berabere bitti.

Göztepe-Sivasspor maçında konuk ekibin golleri Yatabare (23'-55'), Fayçal (38') ve Boyd'dan (42'-45+1’) gelirken, ev sahibi sayılarını Ndiaye (60'),  Titi (66) ve Diabate (90+2') kaydetti.

super-ligde-gollu-maclar1.jpg

Yeni Malatyaspor-Gaziantep FK maçında ise konuk ekip Muhammet Demir (13'), Kenan (70') ile gol buldu.  Ev sahibi takım isi bu gollere Günay (36') ve Adem Büyük (80’) ile karşılık verdi. 

Toplam 12 golün atıldığı iki maçın ardından Sivasspor puanını 40’a yükseltirken, Göztepe 39 puanda kaldı. Haftayı birer puanla kapatan Yeni Malatyaspor 32, Gaziantep FK ise 47 puana ulaştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.