Süper Lig’de günün maçları

Trendyol Süper Lig’in 14. haftası bugün oynanacak 3 karşılaşma ile devam edecek.

Süper Lig’de günün maçları

Günün ilk karşılaşmasında Konyaspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa, Gaziantep FK'yi ağırlayacak.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da başlayacak. Müsabakayı hakem Burak Şeker yönetecek.

TRABZONSPOR KAYSERİSPOR'U KONUK EDECEK

Saat 16.00’da başlayacak günün ikinci karşılaşmasında Trabzonspor ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor ile 3-3 berabere kalan Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın göreve gelişiyle iyi bir ivme yakaladı. Avcı yönetiminde bu sezon mağlubiyet almayan bordo mavili ekip, bu süreçte çıktığı 5 maçta 3 galibiyet ve 2 de beraberlik elde etti.

Kayserispor ise Recep Uçar yönetiminde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. 5 maçtır yenilmeyen sarı kırmızılılar, bu süreçte 4 galibiyet ve 1 de beraberlik aldı. 20 puanı olan Kayseri temsilcisi, başarılı formunu Trabzon deplasmanına da taşımayı hedefliyor.

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ DEPLASMANINDA

Günün son karşılaşması başkentte oynanacak. Ankaragücü güçlü rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Eryaman Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek.

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ın 25 puanı bulunuyor.

Bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığ MKE Ankaragücü ise geride kalan 13 haftada 16 puan topladı.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLAR CAN SIKIYOR

Siyah-beyazlı takımda tedavileri devam eden Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Tayfur Bingöl, Jean Onana, Tayyip Talha, Emrecan Uzunhan ve Eric Bailly, başkent deplasmanında görev yapamayacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.