Süper Lig’de günün maçları

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırının ardından Süper Lig’e kısa bir ara verilmişti. Futbol heyecanı bugünün oynanacak 3 karşılaşma ile yeniden başlayacak.

Süper Lig’de günün maçları

Trendyol Süper Lig'de 17. haftanın açılış maçında Başakşehir bugün Sivasspor'u konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

Son 3 haftada aldığı 2 galibiyetle küme düşme hattından çıktı. 15 puanı bulunan RAMS Başakşehir, 14'üncü sırada yer alıyor.

Son maçta Konyaspor'u 1-0 yenen 18 puandaki Sivasspor ise bu deplasmandan da galibiyetle dönerek çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Alt sıralarla arasındaki puan farkını açmak isteyen kırmızı beyazlılar, dış saha maçlarında iyi bir performans sergiledi.

TRABZONSPOR, İSTANBULSPOR DEPLASMANINDA

Trabzonspor, İstanbul deplasmanına çıkıyor. Bordo-mavililer, Süper Lig'in 17. haftasında bugün İstanbulspor ile karşılaşacak.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak. Trabzonspor, bu sezon çıktığı 15 lig maçında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 26 puan topladı.

İstanbulspor'da ise bu sezon işler yolunda gitmiyor. Sarı-siyahlı ekip, Trendyol Süper Ligde çıktığı 15 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak yalnızca 8 puan toplayabildi. Ligin son sırasında bulunan İstanbulspor, kötü gidişi sonlandırıp riskli bölgeden hızla uzaklaşabilmek için şiddetle puana ihtiyaç duyuyor.

GAZİANTEP FK'NIN RAKİBİ ADANA DEMİRSPOR

Saat 20.00’de başlayacak bir diğer müsabakada Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor ile bugün kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetecek.

İki takım da son haftalarda istediği sonuçları alamadı. Gaziantep Futbol Kulübü son 3 maçından puan çıkaramadı. Marius Sumudica'nın öğrencileri, taraftarı önünde oynadığı son iki maçı da kaybetti.

Adana Demirspor ise 5 maçtır galip gelemiyor. Mavi lacivertliler bu süreçte 3 beraberlik 2 mağlubiyet yaşadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.