Süper Lig’de günün programı

Süper Lig’de 12. hafta müsabakaları bugün oynanacak 4 karşılaşma ile sona erecek. Milli maçlar nedeniyle lige ara verilecek.

Süper Lig’de günün programı

Günün ilk karşılaşması İstanbul’da oynanacak. Pendikspor sahasında Samsunspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada Burak Pakkan görev yapacak.

Pendikspor, ligin geride kalan bölümünde 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 10 puan topladı.

Süper Lig'de oynadığı maçların 2'sini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 7'sini kaybeden Samsunspor ise 8 puan elde etti.

BEŞİKTAŞ’IN KONUĞU BAŞAKŞEHİR

Saat 16.00’da iki karşılaşma var. Teknik direktörlük görevi için Rıza Çalımbay ile anlaşan Beşiktaş sahasında Başakşehir ile karşılaşacak. Beşiktaş’ta Ghezzal, Rachica, Colley ve Masuaku'nun yanı sıra sakatlıkları açıklanan Cenk Tosun ile Vincent Aboubakar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

RİZESPOR’UN KONUĞU İSTANBULSPOR

Rizespor ise bugün İstanbulspor'u konuk edecek. Saat 16.00 başlayacak karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Rizespor, ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet sonucunda 14 puan topladı.

Ligde son sırada bulunan İstanbulspor ise çıktığı 11 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşadı. Sarı-siyahlı takımın, 5 puanı bulunuyor.

ADANA DEMİRSPOR FENERBAHÇE’Yİ AĞIRLAYACAK

Günün en dikkat çeken karşılaşması Adana’da oynanacak. Ligde 6 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda topladığı 21 puanla haftaya 3. sırada giren Adana Demirspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Sarı-lacivertli ekip, rakibinden puan alırsa geçen hafta Galatasaray'a kaptırdığı liderlik koltuğunu geri alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.